Företagets profil

Socreat elektronik Technology Limited är ett högteknologiskt joint venture företag från Hongkong och fastlandet, specialiserat sig på FoU, produktion och försäljning av intelligenta LED belysning. Baserat på "Kommer från naturen, skapa vår framtid" befruktningen, är vi fokus på FoU, produktion och försäljning av hög kvalitet i en sol trädgård ljus, alla i en sol ljus, bärbar solar belysningssystem.

Socreat har en professionell R & D team som komponerar av erfarna LED driver ingenjörer och ljusdesigners. Vi har en solid teknisk styrka och rika erfarenhet i produktdesign, och vi samarbetar med professorer och experter från Xi'an Jiaotong University och Xi'an universitetet för vetenskap och teknik för att tillhandahålla kunder de bästa produkterna.

Smart väg är ett nytt märke av Socreat företag, varumärke ledningssystemet i fastlandet officiellt bildas i 2016. Vi är säkra på att denna nya varumärket blir superstjärna i hela världen, leder utvecklingen av sol ljus gatumarknad. Som ledare, vi insisterar på en riktning "expert i intelligent belysning, lyser upp världen", att hålla R & D i intelligent belysning produkter och förbättra kvaliteten på ljuset. Vi skapar en bekvämare, mer energieffektiva, högre kvalitet livsmiljö av visdom.

Kvalitetssäkring

Vårt företag äger avancerad testning utrustning och professionell och kvalificerad ingenjör, som strikt styra hela processen inklusive material inköp, tillverkning förfarande och färdiga produkter. Alla tillförlitlighetstester är i strikt överensstämmelse med militära produkter. Våra produkter är helt i enlighet med efterfrågan på internationella standarder, till exempel UL, CE, FCC, RoHS och så vidare.

Factory-rundvisning

Vår fabrik ligger i Gushu, Bao'An distriktet i Shenzhen, som är elektronik tillverkning center i Kina.

Gushu är bara 2 tunnelbanestationer från Shenzhen flygplats, det är bekvämt för ditt besök.

Så, om du är intresserad av LED, tveka inte att besöka oss, varmt välkommen!

Företagets Vision:

Som ledare i intelligent belysning.

Enterprise riktning:

Expert inom intelligent belysning, lyser upp världen.

Enterprise befruktning:

Kommer från naturen, skapa vår framtid.

Enterprise Value:

Erbjuda kunder, anställda, aktieägare och företag

partner en plattform där kan skapa och förverkliga drömmar;

respektera och uppmuntra allas förmåga och kreativitet.